Ο λόφος του Στρέφη γίνεται ξανά τόπος αναψυχής

Ο λόφος του Στρέφη γίνεται ξανά τόπος αναψυχής

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο αλλά σημαντικό βήμα για να αλλάξει όψη και χρήση ο λόφος του Στρέφη πραγματοποιείται με την εκπόνηση μελέτης για τα έργα ανάπλασης της έκτασης 50 στρεμμάτων με χρηματοδότηση της εταιρείας Prodea Investments που δραστηριοποιείται στον κλάδο των ακινήτων. Η εταιρεία συμμετέχει στο πρόγραμμα «Υιοθέτησε την πόλη σου» του Δήμου Αθηναίων, μέσω του οποίου πολίτες, φυσικά πρόσωπα, εταιρείες ή φορείς αναλαμβάνουν το κόστος κάποιας μικρής ή μεγάλης παρέμβασης στην πόλη, σε συνεννόηση με τον δήμο. 

Η συγκεκριμένη εταιρεία, στο πλαίσιο των δράσεων της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, πρότεινε στον Δήμο Αθηναίων να αναλάβει το κόστος της προμελέτης και μέρος του κόστους υλοποίησης των έργων, τα οποία στη συνέχεια θα εγκριθούν από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου. «Στην επιτροπή για την εκπόνηση της προμελέτης συμμετέχουν τέσσερις υπάλληλοι του δήμου από διαφορετικές υπηρεσίες έτσι ώστε να δίνεται η κατεύθυνση όσον αφορά τις προβλεπόμενες παρεμβάσεις», αναφέρει ο αντιδήμαρχος Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων, Σάκης Κολλάτος. 

Ο λόφος του Στρέφη γίνεται ξανά τόπος αναψυχής-1
Ο λόφος του Στρέφη γίνεται ξανά τόπος αναψυχής-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή