Κρίσεις Πυροσβεστικής: Αμετάβλητη η ηγεσία

Κρίσεις Πυροσβεστικής: Αμετάβλητη η ηγεσία

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πραγματοποιήθηκαν χθες τη νύχτα οι τακτικές κρίσεις αξιωματικών της Πυροσβεστικής. Χαρακτηρίζονται ήπιες καθώς η ηγεσία του Σώματος έμεινε αμετάβλητη.

Παρέμειναν στις θέσεις τους ο αρχηγός Στέφανος Κολοκούρης και οι δύο υπαρχηγοί του σώματος. Αποστρατεύθηκαν δύο υποστράτηγοι και συγκεκριμένα ο Χρήστος Γκολφίνος και ο Μανώλης Δαμουλάκης από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος και την Ακαδημία.

Στο βαθμό του αρχιπύραρχου (ταξιάρχου) αποστρατεύτηκαν 10 αξιωματικοί της Πυροσβετικής. Αρκετές είναι οι μετακινήσεις – τοποθετήσεις στελεχών του Σώματος. Ενδεικτικά, ο Κλαδάρχης Επιχειρήσεων Γιώργος Πουρνάρας μετακινείται στην Πάτρα και τη θέση του καταλαμβάνει ο «Αττικάρχης» Χρήστος Λάμπρης.

Αντίστοιχα, ο μέχρι πρότινος διοικητής του ΕΣΚΕΔΙΚ Σπύρος Πέτρου μετακινείται στην Ακαδημία και τη θέση του καλύπτει ο μέχρι πρότινος επικεφαλής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Θεσσαλονίκης Σπύρος Βαρσάμης. Αμετακίνητος στη θέση του παρέμεινε ο συντονιστής επιχειρήσεων Βορειου, Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Σταμούλης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή