Θεσσαλονίκη: Ανδρας της ασφάλειας του Άρη εμπλέκεται στους πυροβολισμούς

Θεσσαλονίκη: Ανδρας της ασφάλειας του Άρη εμπλέκεται στους πυροβολισμούς

Τα θύματα της επίθεσης ήταν τρεις οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ταυτοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. δύο άνδρες για τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν την Πέμπτη σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, με τον έναν εξ αυτών να είναι μέλος της ασφάλειας της ΠΑΕ Άρης, αρμόδιος για τη φύλαξη του γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σημειώνεται ότι θύματα της επίθεσης ήταν τρεις οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Οι δύο εξ αυτών δέχτηκαν πυρά στα πόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δύο δράστες έστησαν ενέδρα έξω από καφετέρια στους τρεις οπαδούς, που δεν φορούσαν διακριτικά της ομάδας.  

Κατά τις ίδιες πηγές οι δύο δράστες είχαν απασχολήσει την Αστυνομία στο παρελθόν για γηπεδικά επεισόδια, ενώ στο «ραντάρ» των αστυνομικών του Τμήματος Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους ήταν και τα θύματα.

Πρόκειται για ακόμη ένα περιστατικό της άγριας «βεντέτας» μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, είναι το πρώτο εδώ και χρόνια στο οποίο οι δύο πλευρές φτάνουν στο σημείο να λύσουν τις διαφορές τους με όπλα.

Οι δράστες μετά το συμβάν τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή