«Είχαμε σχέση, δεν ήταν βιασμός»

«Είχαμε σχέση, δεν ήταν βιασμός»

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τα όσα ήρθαν στην επιφάνεια ύστερα από την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου. Προπονητής, ο οποίος έχει κατηγορηθεί από ιστιοπλόο ότι τη βίαζε από τα 11 έως τα 15, παραδέχθηκε ότι είχαν δεσμό και είναι ερωτευμένος μαζί της. 

Ο προπονητής εργαζόταν σε όμιλο της Ανατολικής Αττικής όταν γνώρισε την, τότε, αθλήτρια των όπτιμιστ, και, όπως είπε σε συνέντευξή του στο Mega, την ερωτεύθηκε και περίμενε ότι όταν θα μεγαλώσει θα κάνει οικογένεια μαζί της καθώς τα 16 χρόνια «δεν είναι μεγάλη διαφορά ηλικίας». «Είχα πολύ αληθινά συναισθήματα, ειλικρινή. Ποιος βιασμός; Βιασμός είναι κάτι που γίνεται χωρίς τη θέληση του άλλου. Ηθελα να την παντρευτώ, πού είναι το κακό;», τόνισε ο 38χρονος. Η αθλήτρια των Laser είχε αποκαλύψει τους βιασμούς της στη Σοφία Μπεκατώρου, η οποία μίλησε στον εισαγγελέα, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», η υπόθεση ήταν γνωστή σε αρκετούς ανθρώπους του χώρου. Αξίζει να θυμίσουμε ότι το 2018 υπήρχε παρόμοιο συμβάν στον χώρο της πάλης και ο προπονητής έχει καταδικαστεί.

Τα όσα συμβαίνουν στην ελληνική ιστιοπλοΐα έφτασαν μέχρι και τη Βουλή. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και ζήτησε την αντικατάσταση των μελών του Δ.Σ. της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για «λογικές καμόρας ή μαφίας» από ανθρώπους που τους εμπιστευόμαστε τα παιδιά και ζήτησε από τον υφυπουργό Αθλητισμού να βρει τρόπο «να ακυρωθεί η παρουσία των μελών του Δ.Σ.» και να ορίσει μία προσωρινή διοίκηση.

«Αντί να κρύβονται, τόλμησαν να πάνε κόντρα στην ελληνική κοινωνία και όχι μόνο δεν παραιτήθηκαν, όχι μόνο δεν ζήτησαν μία συγγνώμη, αλλά αντίθετα προκηρύσσουν εκλογές. Βρείτε τρόπο να τους καθαιρέσετε. Αυτοί οι άνθρωποι είναι υπόλογοι διότι διαχειρίζονται χρήματα του ελληνικού Δημοσίου», υπογράμμισε η κ. Πιπιλή. Ο υφυπουργός Αθλητισμού αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς πολιτείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή