Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Κ. Μπογδάνου

Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Κ. Μπογδάνου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγνωστοι τοποθέτησαν χθες εμπρηστικό μηχανισμό κάτω από δύο αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν παρκαρισμένα έξω από το σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, στην Κηφισιά. Το ένα από τα αυτοκίνητα είναι στην ιδιοκτησία του βουλευτή, ενώ το δεύτερο ανήκει σε εταιρεία, ωστόσο φαίνεται ότι επίσης χρησιμοποιείτο από την οικογένειά του. Τόσο ο κ. Μπογδάνος όσο και η σύζυγός του βρίσκονταν εντός του σπιτιού τη στιγμή της επίθεσης, αλλά δεν τραυματίστηκαν. 

Περίπου στις 7.45 χθες το απόγευμα πυροδοτήθηκε ο εμπρηστικός μηχανισμός, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά στο σημείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, τα δύο αυτοκίνητα έχουν υποστεί μικρές υλικές ζημιές. Οπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, κάτω από τα δύο αυτοκίνητα βρέθηκαν άδεια μπουκάλια, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο πυροδοτήθηκε ο μηχανισμός δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός και εξετάζεται από τους πυροτεχνουργούς της ΕΛ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή