Τι απαντά διά του δικηγόρου του ο Δ. Μούτσης στην καταγγελία της Λ. Σέρβου

Τι απαντά διά του δικηγόρου του ο Δ. Μούτσης στην καταγγελία της Λ. Σέρβου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μία απάντηση δια του δικηγόρου του τοποθετήθηκε ο Δήμος Μούτσης στην καταγγελία που διατύπωσε εις βάρος του η ερμηνεύτρια Λυδία Σέρβου για σεξουαλική παρενόχληση.

«Αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που αφορούν στο πρόσωπό του, ο Δήμος Μούτσης δηλώνει ότι οι απαντήσεις του θα δοθούν όπου και όπως νομικά προβλέπεται» ανέφερε σε ανακοίνωση, ο δικηγόρος του μουσικοσυνθέτη Γ. Φώσκολος.

Σημειώνεται ότι η καταγγέλλουσα ερμηνεύτρια είχε από τις 27 Ιανουαρίου αναρτήσει στο Facebook αναλυτική περιγραφή όσων υποστηρίζει, λέγοντας  ότι συνθέτης με «μεγάλο όνομα, τεράστιες επιτυχίες και συνεργασίες» είχε αποπειραθεί να την κακοποιήσει σεξουαλικά, τον Φεβρουάριο του 1992.

 

Με συνέντευξή της σήμερα, (στην εφημερίδα «Τα Νέα») η Λυδία Σέρβου κατονόμασε τον Δήμο Μούτση τονίζοντας ότι αν και είχε αποφασίσει να μην αποκαλύψει το όνομά του, προχώρησε στην κίνησή της μεταξύ άλλων για να μην εμπλακούν, αδίκως, άλλα ονόματα του χώρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή