Νέες βαρύτατες καταγγελίες κατά πασίγνωστου πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη

Νέες βαρύτατες καταγγελίες κατά πασίγνωστου πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέες βαρύτατες καταγγελίες για βάναυση σεξουαλική κακοποίηση από πασίγνωστο πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη έχουν κατατεθεί στην Εισαγγελία της Αθήνας, προκαλώντας αίσθηση για την έκταση του φαινομένου της σεξουαλικής βίας στο χώρο του θεάτρου.

Την ίδια ώρα, οι εισαγγελικές αρχές έθεσαν στο αρχείο τις καταγγελίες της ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου που άνοιξαν και τον ασκό του Αιόλου, προκαλώντας το «τσουνάμι» καταγγελιών.

Η καταγγελία κατά του πασίγνωστου πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη έχει γίνει με μήνυση από θύμα του που έχει καταγγείλει φρικαλέες πράξεις σεξουαλικής συμπεριφοράς.

Από την άλλη πλευρά οι καταγγελίες Μπεκατώρου αρχειοθετήθηκαν καθώς οι σχετικές καταγγελίες για βιασμό της από γνωστό παράγοντα του αθλητισμού (ιστιοπλοϊα) είχε λόγω της παρέλευσης του χρόνου η ποινική ευθύνη έχει παραγραφεί, αλλά παραμένει άσβεστη η πραγματική και ουσιαστική ευθύνη του δράστη του βιασμού της Μπεκατώρου.

Τις τελευταίες ημέρες αυξάνονται οι καταγγελίες από ηθοποιούς και σεξουαλικές κακοποιήσεις, απάνθρωπες συμπεριφορές από πολύ γνωστό πρωταγωνιστή του θεάτρου και σκηνοθέτη τον οποίο έχουν καταγγείλει επώνυμα τρεις ηθοποιοί, καθώς στρέφονται δημόσια κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ οι καταγγελίες δεν έχουν τελειωμό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή