Lockdown: Ακόμη και 100% αυξημένη η κίνηση συγκριτικά με τον περσινό Μάρτιο

Lockdown: Ακόμη και 100% αυξημένη η κίνηση συγκριτικά με τον περσινό Μάρτιο

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αύξηση της κυκλοφορίας που άγγιξε και σε κάποιες περιπτώσεις ξεπέρασε ακόμα και το 100% σε ορισμένες οδικές αρτηρίες της Αττικής, καταγράφει το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής, σήμερα Πέμπτη πρώτη ημέρα του lockdown σε σύγκριση με την αντίστοιχη πρώτη ημέρα του lockdown του Μαρτίου 2020.

Lockdown: Ακόμη και 100% αυξημένη η κίνηση συγκριτικά με τον περσινό Μάρτιο-1

Συνολικά σε όλες τις οδικές αρτηρίες διαπιστώνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων σε σχέση με το πρώτο lockdown της 23ης Μαρτίου του 2020 είναι αυξημένη κατά 50%.

Να σημειωθεί ότι τα σχετικά στοιχεία προκύπτουν με την αξιοποίηση 1000 μετρητών που έχει εγκαταστήσει η Περιφέρεια Αττικής στους κυριότερους οδικούς άξονες αρμοδιότητάς της.

Lockdown: Ακόμη και 100% αυξημένη η κίνηση συγκριτικά με τον περσινό Μάρτιο-2

Τα στατιστικά αυτά αξιοποιούνται και επεξεργάζονται από τους συγκοινωνιολόγους του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής και μεταβιβάζονται προς τα αρμόδια Υπουργεία.

Lockdown: Ακόμη και 100% αυξημένη η κίνηση συγκριτικά με τον περσινό Μάρτιο-3

– Λ. Βασ. Σοφίας +109.6%
– Λ. Ποσειδώνος + 92.9%
– Λ. Κηφισού+ 87.9%

Επιπλέον, σημειώνεται ότι η κυκλοφορία σήμερα Πέμπτη συγκριτικά με την χθεσινή ημέρα 10-02-2021 παρουσιάζει μείωση σε ποσοστό 7%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή