Μόνο με αλυσίδες η κίνηση στην Αθηνών – Λαμίας από τα διόδια Αφιδνών

Μόνο με αλυσίδες η κίνηση στην Αθηνών – Λαμίας από τα διόδια Αφιδνών

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, από το ύψος των διοδίων Αφιδνών, στο ρεύμα προς Λαμία.

Παράλληλα, λόγω της χιονόπτωσης έχει διακοπεί, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Διονύσου, από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο μέχρι τη θέση Άγιος Πέτρος και στα δύο ρεύματα.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών από Λάρισα έως Αθήνα

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών από τη Λάρισα μέχρι την Αθήνα αποφασίστηκε στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Πολιτική Προστασία, υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Νίκο Χαρδαλιά για την αποτίμηση της κατάστασης λόγω της επέλασης του χιονιά, που έφτασε και στην Αττική.

Σύμφωνα με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ., δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα της νέας εθνικής Αθηνών – Λαμίας, από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη.

Υπενθυμίζεται, ότι έχει διακοπεί, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., λόγω της χιονόπτωσης, η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Φυλής, από το ύψος της Μονής Κλειστών, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τα Δερβενοχώρια, καθώς και στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ στο ρεύμα προς καζίνο.

Διαβάστε επίσης:

Δεύτερη φάση της κακοκαιρίας από τη Δευτέρα – Χιόνια και παγετός

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών από Λάρισα έως Αθήνα λόγω του χιονιά

Πιθανές διακοπές ρεύματος – Σχέδιο άμυνας από ΑΔΜΗΕ

Η «Μήδεια», παιδί της κλιματικής αλλαγής

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή