Μολότοφ στο Action 24 για τον Κουφοντίνα

Μολότοφ στο Action 24 για τον Κουφοντίνα

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση με μολότοφ και μπογιές δέχθηκαν νωρίς το βράδυ της Δευτέρας τα γραφείου του καναλιού Action 24 στην οδό Σκιάθου 147 στα Πατήσια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κουκουλοφόροι έριξαν μπογιές, πέτρες και φέιγ βολάν για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος πραγματοποιεί απεργία πείνας και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας.

Το κανάλι μετέδωσε ότι προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο των εγκαταστάσεων, ενώ ένα μπουκάλι με κοκτέιλ μολότοφ δεν εξερράγη.

Οι δημοσιογράφοι σημειώνουν ότι οι εγκαταστάσεις του σταθμού βρίσκονται σε κατοικημένη περιοχή και από τύχη δεν υπήρχαν θύματα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρ. Ταραντίλης τόνισε: «Η επίθεση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Αction24 είναι επίθεση εναντίον της ελευθερίας του λόγου και κατά της Δημοκρατίας. Οι υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημ. Κουφοντίνα δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η Δημοκρατία είναι ισχυρή και τέτοιες ενέργειες είναι απόλυτα καταδικαστέες από κάθε δημοκρατικό πολίτη».

«Η επίθεση κατά του τηλεοπτικού σταθμού Action24 είναι μία ακόμα επίθεση κατά της ελευθερίας του Τύπου, αλλά και μία ακόμα αποτυχημένη απόπειρα τρομοκράτησης», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

«Η βία δεν θα περάσει», τονίζει σε ανάρτησή του στο Twitter ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Η επίθεση στο Action24 δεν μπορεί ούτε να φοβίσει ούτε να φιμώσει την ενημέρωση» υπογραμμίζει.

Η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε: «Η επίθεση κατά του @action24_  επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι οι θρασύδειλοι εκφραστές, ολοκληρωτικής νοοτροπίας, φοβούνται την ελευθερία του λόγου και τη δύναμη των επιχειρημάτων. Η Δημοκρατία όμως δεν τρομοκρατείται και δεν εκβιάζεται».

«Η επίθεση εναντίον του Action24 είναι ένα ακόμα χτύπημα εναντίον της ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας από τους οπαδούς του καταδικασμένου τρομοκράτη», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης. Και επισημαίνει: «Καταδικάζουμε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια. Καμία ανοχή σε τέτοιου είδους πράξεις. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν εκφοβίζεται».

«Η επίθεση εναντίον του Αction24 είναι απολύτως καταδικαστέα. Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού δεν χωράνε στην Δημοκρατία», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, για την επίθεση στο Action24.

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή