Τρικάκια για Κουφοντίνα έξω από το σπίτι της ΠτΔ

Τρικάκια για Κουφοντίνα έξω από το σπίτι της ΠτΔ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φέιγ βολάν για τον καταδικασμένο σε 11 φορές ισόβια για την εγκληματική δράση του στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα πέταξε ομάδα περίπου 50 ατόμων στη 1.05 μ.μ. έξω από το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στην οδό Μυλλέρου, στο Μεταξουργείο.

Η ομάδα ατόμων φώναξε επίσης συνθήματα υπέρ του καταδικασμένου τρομοκράτη.

Τα άτομα αποχώρησαν από το σημείο χωρίς να προκαλέσουν φθορές, ενώ δεν έχουν γίνει προσαγωγές.

Διαβάστε ακόμη: Ανδρέας Πετρουλάκης: Ο Κουφοντίνας έχει ήδη ηττηθεί

Το βράδυ της Δευτέρας, ομάδα αντιεξουσιαστών είχε πραγματοποιήσει καταδρομική επίθεση στο πολιτικό γραφείο της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως.

Το Σάββατο, σε δεκάδες προσαγωγές προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο. Λίγο νωρίτερα, ομάδα ατόμων πέταξε φυλλάδια για τον καταδικασμένο τρομοκράτη έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς.

Την περασμένη Πέμπτη, περισσότερα από 60 άτομα, «αλληλέγγυοι» του καταδικασμένου τρομοκράτη, πραγματοποίησαν έφοδο στο υπουργείο Υγείας.

Διαβάστε επίσης: Μολότοφ στο Action 24 για τον Κουφοντίνα

Χρ. Ταραντίλης: Η Δημοκρατία ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται

«Ο σημερινός στόχος των τραμπούκων, υποστηρικτών του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα, ήταν το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου όπου πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα», επεσήμανε σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης.

«Ας γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα, λειτουργεί το κράτος δικαίου. Αν νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες τρομοκρατούν κάποιον, κάνουν λάθος. Η Δημοκρατία, ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται», πρόσθεσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή