Τρίτη προφυλάκιση για την επίθεση στον αστυνομικό

Τρίτη προφυλάκιση για την επίθεση στον αστυνομικό

Ο 22χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, φέρεται να αρνείται ότι έχει σχέση με τον ξυλοδαρμό

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του στη 13η Τακτική Ανακρίτρια ακόμη ένας από τους κατηγορούμενους για την επίθεση σε βάρος του 27χρονου αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.

Πρόκειται για τον 22χρονο, το πορτοφόλι του οποίου είχε βρεθεί πολύ κοντά στο σημείο όπου χτυπήθηκε άγρια ο 27χρονος από ομάδα εξαγριωμένων διαδηλωτών. Ο νεαρός είχε συλληφθεί μετά τα επεισόδια, όταν πήγε στο Αστυνομικό τμήμα να δηλώσει την απώλεια του πορτοφολιού.

Ο 22χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, φέρεται να αρνείται ότι έχει σχέση με τον άγριο ξυλοδαρμό σε βάρος του ένστολου.

Διαβάστε ακόμη: Ν. Σμύρνη: «Μάλλον τον σκοτώσαμε» – Ο διάλογος που κατέγραψε η Αντιτρομοκρατική

Με την απόφαση για προφυλάκιση του 22χρονου, πλέον είναι τρεις οι κατηγορούμενοι που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι για την επίθεση σε βάρος του μέλους της ομάδας «ΔΡΑΣΗ».

Για την ίδια κατηγορία οδηγήθηκαν στη φυλακή ένας 30χρονος και ένας 23χρονος, ενώ ελεύθερος αφέθηκε ο 22χρονος που αρχικά του είχε απαγγελθεί κατηγορία για την επίθεση στον 27χρονο, πλην όμως δεν συντάχθηκε κατηγορητήριο από την ανακρίτρια σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Διαβάστε επίσης: Υπ. Προστασίας του Πολίτη: Ερευνώνται όλες οι καταγγελίες για αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη

Την Κυριακή, πλην του 22χρονου, απολογήθηκαν και άλλοι δύο συλληφθέντες για τα επεισόδια, οι οποίοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή