Παραμένει νοσηλευόμενος ο Δημ. Κουφοντίνας

Παραμένει νοσηλευόμενος ο Δημ. Κουφοντίνας

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Νοσοκομείο Λαμίας συνεχίζει να νοσηλεύεται ο πολυϊσοβίτης δολοφόνος της 17Ν Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος γνωστοποίησε την Κυριακή την απόφασή του να σταματήσει την απεργία πείνας, την οποία είχε ξεκινήσει από τις 8 Ιανουαρίου.  Κατά τη διάρκεια της απεργίας πείνας εξετάστηκαν από τη Δικαιοσύνη τρία αιτήματα των συνηγόρων του Δημήτρη Κουφοντίνα, τα οποία και απορρίφθηκαν.

Τα δύο, που αφορούσαν αίτημα για τη νομιμότητα της μεταγωγής του στις φυλακές Δομοκού, απορρίφθηκαν λόγω αναρμοδιότητας. Η τρίτη απόφαση αφορούσε αίτημα για διακοπή ποινής για λόγους υγείας, επί του οποίου το δικαστήριο έκρινε ότι δεν πάσχει από κάποια μακροχρόνια νόσο, όπως απαιτεί ο νόμος, και επιπλέον νοσηλεύεται και οι γιατροί κάνουν το παν για να προστατευθεί η υγεία του. 

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας, Ανδρέας Κολοκυθάς, σε ανακοίνωσή του ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι από την Κυριακή το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό προχώρησε σε σταδιακή έναρξη σίτισης και θρεπτικής υποστήριξης του ασθενούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή