Έφοδος σε κορωνοπάρτι φοιτητών στη Θεσσαλονίκη – Κρύβονταν σε ντουλάπες

Έφοδος σε κορωνοπάρτι φοιτητών στη Θεσσαλονίκη – Κρύβονταν σε ντουλάπες

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κορωνοπάρτι με 13 άτομα διέλυσε η Αστυνομία, στη Θεσσαλονίκη, με επιχείρηση που πραγματοποίησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το voria.gr, αστυνομικοί κλήθηκαν στην οδό Αισχύλου από περιοίκους για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Η αστυνομία κατέφθασε στο σημείο περίπου στη 01.30 και παρουσία δικαστικού λειτουργού έγινε είσοδος στο διαμέρισμα όπου βρίσκονταν κρυμμένα συνολικά 13 άτομα.

Οι συμμετέχοντες στη συνάθροιση προκειμένου να αποφύγουν τον εντοπισμό τους κρύφτηκαν σε ντουλάπες, κρεββάτια και στο μπαλκόνι ωστόσο έγιναν αντιληπτοί.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί επρόκειτο για Γάλλους φοιτητές που βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus.

Η 21χρονη ένοικος του διαμερίσματος συνελήφθη ως διοργανώτρια της συνάθροισης και της βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ οι υπόλοιποι συμμετέχοντες έλαβαν πρόστιμο των 300 ευρώ.

Σημειώνεται πως παρόμοια πάρτι, πάλι με φοιτητές του προγράμματος Erasmus, έγιναν πριν από δύο εβδομάδες σε Αρτέμιδα και Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή