Στις 7 μ.μ οι ανακοινώσεις για τα μέτρα: Ζυμώσεις για το SMS «6»

Στις 7 μ.μ οι ανακοινώσεις για τα μέτρα: Ζυμώσεις για το SMS «6»

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Upd 18.42 Παράταση του ωραρίου κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα και άνοιγμα κομμωτηρίων, εισηγούνται οι ειδικοί, οι οποίοι είναι αρνητικοί σε αλλαγές όσον αφορά τις μετακινήσεις με τον κωδικό «6».

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του kathimerini.gr, έχει «κλειδώσει» η αλλαγή της ώρας απαγόρευσης της κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα. Κατά τη σχετική εισήγηση από τις 7 μ.μ. που είναι σήμερα, θα πάει στις 9 μ.μ., επιμηκύνοντας τόσο τη δυνατότητα για βασικές αγορές, όπως το σούπερ μάρκετ, αλλά και για περίπατο – ατομική άσκηση.

Παράλληλα, οι ειδικοί εισηγούνται το άνοιγμα των κομμωτηρίων και των κέντρων αισθητικής.

Στον αντίποδα και σε ό,τι αφορά το sms «6», η επιτροπή εισηγήθηκε να παραμείνει το πλαίσιο ως έχει, δηλαδή να απαγορεύεται η μετακίνηση με αυτοκίνητο εκτός ακτίνας δύο χιλιομέτρων. 

Κατά πληροφορίες, μέχρι και την τελευταία στιγμή, υπήρχαν ζυμώσεις για το καθεστώς το οποίο θα επιλεγεί. 

Οι επίσημες ανακοινώσεις από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, μετατέθηκαν για τις 7 το απόγευμα, από τις 6 που ήταν προγραμματισμένες. 

Διαβάστε ακόμη: Πώς θα γίνει η σταδιακή άρση των περιορισμών

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή