Εξώδικη δήλωση από τον ΕΟΔΥ

Εξώδικη δήλωση από τον ΕΟΔΥ

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) λάβαμε εξώδικη διαμαρτυρία και δήλωση, την οποία υπογράφει ο νόμιμος εκπρόσωπος, πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού κ. Π. Αρκουμανέας, σχετικά με σχόλιο στη στήλη «Θεωρείο», που αναφερόταν στο πάρτι που έγινε την Τσικνοπέμπτη σε χώρο του ΕΟΔΥ στο κτίριο της HELEXPO στο Μαρούσι. Με τη δήλωση ο ΕΟΔΥ διαμαρτύρεται «ως προς την εξόχως επιθετική “βεβαιότητα” την οποία αποπνέει η -άνευ δημοσιογραφικής διασταύρωσης- μεταφορά δήθεν “πληροφοριών”, οι οποίες όμως, όπως αποδεικνύεται ευχερώς, στερούνται αξιοπιστίας».

Αναφέρει ότι «ουδείς “υπεύθυνος των ΚΟΜΥ Αττικής” προβλέπεται μέχρι σήμερα ή υφίσταται εν τοις πράγμασιν, ο οποίος μάλιστα να είναι και “στενός συνεργάτης του Αρκουμανέα”» και προσθέτει ότι: «Οσον αφορά τον υπεύθυνο του Υποέργου 1 (δηλαδή εκείνου που αφορά ευθέως στις ΚΟΜΥ), παρά το ότι εκ πρώτης, θα μπορούσε κάποιος να θεωρήσει ότι σε αυτόν είναι που αναφέρετε το δημοσίευμά σας, η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη θέση έχει απονεμηθεί στον Προϊστάμενο της Δ/νσης Διοικητικού συντονισμού του ΕΟΔΥ, ο οποίος – όμως- έδρεύει στο κεντρικό κτίριο του Οργανισμού και όπως έχει διασταυρωθεί από τις Υπηρεσίες μας και επιβεβαιωθεί μέσω πλήθους μαρτυριών, ουδεμία σχέση είχε ή θα μπορούσε ποτέ να έχει με το αναφερόμενο περιστατικό συνωστισμού στην HELEXPO, στου οποίου -μάλιστα- τη διερεύνηση συνδράμει και ο ίδιος ποικιλοτρόπως».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή