Μάτι: Ελεύθερος με εγγύηση μετά την απολογία του ο Β. Ματθαιόπουλος

Μάτι: Ελεύθερος με εγγύηση μετά την απολογία του ο Β. Ματθαιόπουλος

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελεύθερος με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 5 χιλιάδων ευρώ αφέθηκε ο πρώην αρχηγός της Πυροσβεστικής, Βασίλης Ματθαιόπουλος μετά την απολογία του στον ανακριτή της υπόθεσης της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι τον Ιούλιο του 2018.

Ο κατηγορούμενος, υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος τον χρόνο της πυρκαγιάς, αποδοκιμάστηκε νωρίτερα κατά την είσοδό του στο γραφείο του ανακριτή από συγγενείς των 102 θυμάτων που άφησε πίσω της η φωτιά.

Σε δήλωση στους δημοσιογράφους ο συνήγορος του κ. Ματθαιόπουλου, Διαμαντής Μπασαράς ανέφερε  ότι «ο κατηγορούμενος στοχοποιήθηκε από συγκατηγορούμενο του για να αποποιηθεί της δικής του ευθύνης».

Ο κ. Μπασαράς είπε επίσης πως ο εντολέας του δεν φέρει την οποιαδήποτε ευθύνη για την πυρκαγιά προσθέτοντας ότι «με σεβασμό και με αξιοπρέπεια ο κ Ματθαιόπουλος δεν απάντησε σε καμία επίθεση, οι σκευωροί θα πάρουν την απάντηση όταν πρέπει».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή