Πυρκαγιά σε πυλωτή οικοδομής στην Καλαμαριά – Εμπρησμό «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.

Πυρκαγιά σε πυλωτή οικοδομής στην Καλαμαριά – Εμπρησμό «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 3 τα ξημερώματα σε πυλωτή οικοδομής στην περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές καταστροφές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες και δύο άτομα να μεταφερθούν προληπτικά στο νοσοκομείο με αναπνευαστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για εμπρησμό, αφού άγνωστοι προκάλεσαν φωτιά με εύφλεκτο υλικό σε ΙΧ και μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας αστυνομικού, που διαμένει στην οικοδομή.

Οι φλόγες επεκτάθηκαν και σε τρία αυτοκίνητα και πέντε μοτοσικλέτες, που ήταν σταθμευμένα στην πυλωτή, με αποτέλεσμα να προκληθούν πολύ σοβαρές ζημίες.

Φθορές σημειώθηκαν σε άλλα τρία αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα κοντά στην οικοδομή.

Η Πυροσβεστική έσπευσε στην περιοχή με έξι οχήματα και 13 πυροσβέστες και η φωτιά κατασβέστηκε, χωρίς ευτυχώς να κινδυνέψει κάποιος ένοικος.

Ωστόσο, δύο άτομα μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή