Ασπρόπυργος: Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία δύο αλλοδαπών

Ασπρόπυργος: Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία δύο αλλοδαπών

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση διπλής ανθρωποκτονίας αλλοδαπών από το Μπαγκλαντές, που διαπράχθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη σε χώρο εταιρείας στον Ασπρόπυργο.

Οι δύο αλλοδαποί είχαν εντοπιστεί πρωινές ώρες της 14ης Σεπτεμβρίου 2020 νεκροί στα κρεβάτια τους, μέσα σε δύο διπλανά κοντέινερ, τα οποία τους είχαν παραχωρηθεί διαμορφωμένα ως κατοικίες.

Όπως προέκυψε, από την έρευνα, δράστης είναι 33χρονος ομοεθνής τους, ο οποίος εργαζόταν μαζί με τα θύματα και εκτιμάται ότι πιθανόν έχει διαφύγει από τη χώρα.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης, προηγήθηκε ενδελεχής ανάλυση του τόπου του εγκλήματος και αξιοποιήθηκαν προανακριτικά στοιχεία καθώς και ερευνητικά δεδομένα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.), τα οποία σε συνδυασμό με τη σκιαγράφηση του προφίλ των θυμάτων, οδήγησαν στην ταυτοποίηση του δράστη.

Σε βάρος του 33χρονου σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή