Έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος στην Εύβοια

Έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος στην Εύβοια

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος που έγινε χθες στην Εύβοια, με τρεις νεκρούς από ηλεκτροπληξία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κλιμάκιο του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) βρέθηκε ήδη από χθες στο σημείο, προκειμένου να εξακριβώσει, σε συνεργασία με τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές, τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα και να διερευνήσει κατά πόσο τηρούνταν τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων, που προβλέπει η νομοθεσία γι’ αυτού του είδους τις εργασίες.

Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των τριών εργαζομένων που έχασαν τη ζωή τους χθες, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών στο δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην Εύβοια και ταχεία ανάρρωση στον τέταρτο εργαζόμενο, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αλιβερίου.

«Είναι αυτονόητο πως θα επιβληθούν αυστηρές κυρώσεις για τυχόν παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας» επισημαίνεται.

Διαβάστε ακόμη: Εύβοια: Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για το δυστύχημα με τρεις νεκρούς από ηλεκτροπληξία

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή