Ο πολιτικός κόσμος για την εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ

Ο πολιτικός κόσμος για την εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ μας σόκαρε όλους» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, τονίζοντας ότι «οι αρχές διερευνούν ήδη την υπόθεση, προκειμένου οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Η κ. Πελώνη πρόσθεσε: «Στους οικείους του εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας».

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί την άμεση διαλεύκανση της δολοφονίας του δημοσιογράφου και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του δολοφονηθέντος.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Για ακόμη μια φορά το τελευταίο διάστημα, γινόμαστε μάρτυρες μιας δολοφονίας μέρα μεσημέρι. Αυτή τη φορά, του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, που έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας έξω από το σπίτι του, στον Άλιμο. Ο κ. Χρυσοχοΐδης, που επί των ημερών του έχουμε δει αυτή τη πρωτοφανή έκρηξη βαριάς εγκληματικότητας, οφείλει να πράξει το αυτονόητο: Να διαλευκάνει άμεσα την υπόθεση και να φέρει τους δράστες ενώπιον της Δικαιοσύνης».

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Αποτελεί χτύπημα στη Δημοκρατία. Η υπόθεση αυτή πρέπει να διαλευκανθεί το συντομότερο δυνατό», επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

«Η εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ αποτελεί μια αποτρόπαια πράξη, της οποίας οι δράστες και τα κίνητρα χρειάζεται άμεσα να διερευνηθούν και να αποκαλυφθούν. Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ελληνική Λύση, αναφέροντας πως «η δολοφονία ενός δημοσιογράφου ο οποίος μόλις έχει τελειώσει την εκπομπή του και επιστρέφει σπίτι του, είναι έγκλημα κατά της ίδιας της δημοκρατίας».

«Η Ελληνική Λύση εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του Γιώργου Καραϊβάζ και απαιτεί την σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων», αναφέρει το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή