Δολοφονία Καραϊβάζ: Οι κινήσεις των δραστών μέσα από τρία βίντεο

Δολοφονία Καραϊβάζ: Οι κινήσεις των δραστών μέσα από τρία βίντεο

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Τα τρία βίντεο που έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας έχουν προσφέρει στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση μερικές χρήσιμες ενδείξεις τόσο για τις κινήσεις όσο και για το όχημα διαφυγής των δραστών.     

Σύμφωνα με πληροφορίες του kathimerini.gr, η Ασφάλεια Αττικής θεωρώντας βέβαιο ότι το σκουρόχρωμο σκούτερ Beverly που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία ήταν κλεμμένο, κατήρτησε κατάλογο με τις ιδίου τύπου μοτοσικλέτες για τις οποίες έχει το τελευταίο διάστημα δηλωθεί κλοπή από τους ιδιοκτήτες τους. 

Επίσης, οι τηλεφωνικές κλήσεις των δύο εκτελεστών με τους τσιλιαδόρους – συνεργούς τους και τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας, στα οποία οι δύο πληρωμένοι δολοφόνοι εμφανίζονται να ελέγχουν τα στενά γύρω από την οδό Θέμου Άννινου, πριν εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου, αποτελούν νέα στοιχεία και έχουν μπει στο μικροσκόπιο του «Ανθρωποκτονιών».

⇒ Διαβάστε ακόμη: Του έδωσαν τη χαριστική βολή πριν εξαφανιστούν

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή