Ελεύθερος υπό όρους δάσκαλος που είχε στην κατοχή του παιδική πορνογραφία

Ελεύθερος υπό όρους δάσκαλος που είχε στην κατοχή του παιδική πορνογραφία

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία 28χρονη κοπέλα μήνυσε τον διευθυντή δημοτικού σχολείου, στην περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας, για ασέλγεια στην ίδια πριν από 14 χρόνια. Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, ακολούθησε έρευνα των διωκτικών αρχών και στην κατοχή του δασκάλου βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας, ανάμεσα στο οποίο και υλικό που φέρεται να απεικονίζεται και η μηνύτρια.

Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για εν ενεργεία δάσκαλο που σήμερα είναι διευθυντής σε δημοτικό σχολείο, ενώ η μηνύτρια δεν υπήρξε μαθήτριά του, αλλά συνδέονται συγγενικά μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης⇒ Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης: Βοηθήστε να κάνω την κόλασή μου ιστορία νίκης

Εν συνεχεία εκδόθηκε ένταλμα, σε εκτέλεση του οποίου ο κατηγορούμενος συνελήφθη τις προηγούμενες μέρες και κρατήθηκε μέχρι την απολογία του.

Οι πράξεις που περιγράφονται στο ένταλμα είναι για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του, ενώ κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων και κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος συγγενικού του προσώπου, όταν εκείνη ήταν μαθήτρια του γυμνασίου.

Εισαγγελέας και ανακριτής του επέβαλλαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του τρεις φορές τον μήνα και απαγόρευση προσέγγισης της καταγγέλλουσας.

Ο ίδιος, κατά την πολύωρη απολογία του, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Σημειώνεται ότι ο χρόνος τέλεσης των αξιόποινων πράξεων υπερβαίνει την δεκαετία όταν η καταγγέλουσα ήταν ανήλικη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή