Επιτροπή λοιμωξιολόγων: «Όχι» στο άνοιγμα των εμπορικών κέντρων

Επιτροπή λοιμωξιολόγων: «Όχι» στο άνοιγμα των εμπορικών κέντρων

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προς αρνητική εισήγηση φαίνεται πως προσανατολίζεται η επιτροπή των λοιμωξιολόγων, όσον αφορά το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων και των κέντρων αισθητικής την ερχόμενη Δευτέρα 19 Απριλίου, σύμφωνα με πληροφορίες από τη συνεδρίαση, που παραμένει σε εξέλιξη. 

Παράλληλα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, αρνητική είναι η επιτροπή και στο ενδεχόμενο κατάργησης των click inside και click away στο λιανεμπόριο (δηλαδή, επί της ουσίας, οι πολίτες να ψωνίζουν χωρίς SMS και ραντεβού). 

Τα μέχρι τώρα δεδομένα, εν ολίγοις, δείχνουν ότι οι ειδικοί λένε «όχι» και στις τρεις εισηγήσεις του υπουργείου Ανάπτυξης

Το ζήτημα των φροντιστηρίων δεν αναμένεται να ανοίξει σήμερα. Άλλωστε και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, είχε αναφέρει ότι θα εισηγηθεί επαναλειτουργία τους από τη Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου, πρόταση με την οποία φέρεται να συναινεί το υπ. Παιδείας.

Όσον αφορά το Πάσχα, από χθες διαφαινόταν, μέσω όσων διεμήνυε το Μαξίμου, ότι το ζήτημα των διαπεριφερειακών μετακινήσεων δεν θα συζητείτο σήμερα, αλλά – το νωρίτερο – την επόμενη Παρασκευή. Για το εν λόγω θέμα καταγράφονται, άλλωστε, τις τελευταίες ημέρες διαφορετικές απόψεις μεταξύ των επιστημόνων.

Στο ίδιο πεδίο, όλα δείχνουν μετάθεση αποφάσεων και για τις προτάσεις της Εκκλησίας, όσον αφορά ενδεχόμενη αύξηση του αριθμού των πιστών στους ναούς, από την Κυριακή των Βαΐων και για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή