Κυψέλη: Συνελήφθη ένας 25χρονος για την επίθεση με καυστικό υγρό

Κυψέλη: Συνελήφθη ένας 25χρονος για την επίθεση με καυστικό υγρό

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος φέρεται τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής, να έριξε καυστικό υγρό και να τραυμάτισε μία 25χρονη έγκυο γυναίκα στην Κυψέλη, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 25χρονο με τον οποιο το θύμα διατηρούσε σχέση και είχαν κανονίσει να συναντηθούν για να συζητήσουν το βραδυ της περασμένης Κυριακής.

Η 25χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ο συγκεκριμένος άνδρας της επιτέθηκε και της έριξε καυστικό υγρό γιατί ηθελε να επανασυνδεθούν.

Το περιστατικό είχε συμβεί την ώρα που η κοπέλα περπατούσε στην οδό Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής και σταμάτησε ξαφνικά δίπλα της ένα αυτοκίνητο. Αμέσως μετά βγήκε ένας άνδρας που την ακινητοποίησε ρίχοντάς την στο έδαφος και της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με άγνωστη χημική ουσία, με την οποία είχε εμποτίσει ένα πανί. Στη συνέχεια ο δράστης εξαφανίστηκε.

Η 25χρονη διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό», ωστόσο η υγεία της δεν εμπνέει ανησυχία. 

Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή