ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορωνοπάρτι στην Κυψέλη για τρίτη νύχτα – Σκουπιδότοπος η πλατεία

Συγχρωτισμός επικράτησε στην πλατεία Κυψέλης για τρίτη κατά σειρά νύχτα.

Κορωνοπάρτι στην Κυψέλη για τρίτη νύχτα – Σκουπιδότοπος η πλατεία

Συγχρωτισμός επικράτησε στην πλατεία Κυψέλης για τρίτη κατά σειρά νύχτα, γεγονός που εντείνει την ανησυχία καθώς σύμφωνα με τους ειδικούς οι συνωστισμοί αυτοί αποτελούν εστίες υπερμετάδοσης του κορωνοϊού

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, στην πλατεία είχαν συγκεντρωθεί το βράδυ της Κυριακής περί τα 3.000 έως 5.000 άτομα, ενώ υπήρχε συγκεντρωμένος κόσμος μέχρι τις 6 το πρωί.

Το πλήθος άφησε πίσω του ποτήρια και κουτιά από ποτά, με τους ανθρώπους του δήμου να έχουν να καθαρίσουν έναν μεγάλο σκουπιδότοπο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κάτοικοι της περιοχής επιχείρησαν να απομακρύνουν τους συγκεντρωμένους, ενώ δεν υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ του Σαββάτου πολλοί κάτοικοι της περιοχής προχώρησαν σε κλήσεις στην αστυνομία ενώ άλλοι έκαναν και καταγγελίες στο Αστυνομικό Τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι το Σαββατοκύριακο η πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι βρέθηκε υπό τη στενή επιτήρηση της ειδικής μονάδας της αστυνομίας για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Με πληροφορίες από skai.gr