ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Σισμανόγλειο με κορωνοϊό ο Θόδωρος Κατσανέβας

Στο Σισμανόγλειο με κορωνοϊό ο Θόδωρος Κατσανέβας

Στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο νοσηλεύεται με κορωνοϊό ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρος Κατσανέβας, ο οποίος είχε διαγνωσθεί θετικός στον ιό την προηγούμενη Δευτέρα.

Ο κ. Κατσανέβας, όπως έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Facabook, είχε κάνει το εμβόλιο της Pfizer, την Τετάρτη, 14 Απριλίου. «Η ατυχία είναι ότι έκανα το εμβόλιο της Pfizer την περασμένη Τετάρτη 14 Απριλίου, αλλά προφανώς μέχρι την Κυριακή 18/4 που παρουσίασα τα πρώτα συμπτώματα, με πρόλαβε ο Κορωναίος αμέσως μετά, από άγνωστη αιτία, παρ’ όλες τις προφυλάξεις που έπαιρνα. Έτσι το εμβόλιο δεν πρόφτασε να δημιουργήσει τα απαραίτητα αντισώματα, αν και ισως βοηθήσει στην ήπια αντιμετώπισή του στο τωρινό διάστημα.» εξηγεί.

⇒Διαβάστε επίσης: Εξήλθε από τη ΜΕΘ η Νόρα Κατσέλη

Ο πρώην βουλευτής αρχικά παρέμεινε σε απομόνωση στο σπίτι του, με ήπια συμπτώματα. «Δεν σταμάτησα να εργάζομαι αλλά με χαλαρότερους ρυθμούς. Την Τρίτη 20/4 το πρωί 11 μμ. και 6-8 μμ. τo απόγευμα όπως κάθε Τρίτη, συμμετείχα στο τακτικό σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού που έχω την ευθύνη υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με εισηγητή αυτή τη φορά τον διαπρεπή καθηγητή ανθρωπίνων πόρων του Πανεπιστημίου μας και φίλο Λεωνίδα Χυτήρη», σημειώνει στην ανάρτησή του. 

Ωστόσο, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν νοσηλεύεται σε ΜΕΘ ή σε απλή κλίνη Covid.