Αχαΐα: Σε νοσοκομείο της Αττικής 17χρονος που τραυματίστηκε από έκρηξη αυτοσχέδιας κροτίδας

Αχαΐα: Σε νοσοκομείο της Αττικής 17χρονος που τραυματίστηκε από έκρηξη αυτοσχέδιας κροτίδας

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ της Αττικής μεταφέρθηκε 17χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από έκρηξη αυτοσχέδιας κροτίδας, στην κοινότητα Βουπράσιο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ της Αττικής μεταφέρθηκε 17χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Τρίτης, έπειτα από έκρηξη αυτοσχέδιας κροτίδας, στην κοινότητα Βουπράσιο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 17χρονος, ο οποίος βρισκόταν στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, επιχείρησε να ενεργοποιήσει αυτοσχέδια κροτίδα, αποτελούμενη από λάστιχο που είχε γεμίσει με μπαρούτι.

Ωστόσο, υπό αδιευκρίνιστα αίτια, η αυτοσχέδια κροτίδα εξερράγη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο δεξί χέρι και στο πρόσωπο.

Ο 17χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, κυρίως λόγω των τραυμάτων που έχουν προκληθεί στο δεξί χέρι του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή