ΠΦΣ: Μόνο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες η δωρεάν διάθεση των self-tests

ΠΦΣ: Μόνο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες η δωρεάν διάθεση των self-tests

Μόνο κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες θα γίνεται η δωρεάν διάθεση των self-tests από τα φαρμακεία, ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόνο κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες θα γίνεται η δωρεάν διάθεση των self-tests για τον κορωνοϊό από τα φαρμακεία, ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ).

⇒ Διαβάστε ακόμη: Β. Κικίλιας: Μέχρι τις 30 Ιουνίου θα μπορεί να εμβολιαστεί όποιος ενήλικος το επιθυμεί

Όπως τονίζει ο ΠΦΣ, η πλατφόρμα διάθεσης των self-tests θα είναι κλειστή κάθε Σάββατο από τις 20:00 έως και Δευτέρα στις 08:00.

Ειδικά για τις ημέρες του Πάσχα, η πλατφόρμα θα μείνει κλειστή από το Μ. Σάββατο στις 20:00 έως και την Τετάρτη 5 Μαΐου στις 08:00.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Φαρμακοποιοί Αττικής: Self – test μόνο στις κανονικές ώρες λειτουργίας

Η ανακοίνωση του ΠΦΣ:

«Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος ενημερώνει τους πολίτες, ότι για λόγους προστασίας της Δημόσιας Υγείας αλλά και της απρόσκοπτης πρόσβασης των ασθενών στην φαρμακευτική τους αγωγή, η δωρεάν διάθεση των Self-tests από τα φαρμακεία θα γίνεται μόνο κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Τα φαρμακεία αδυνατούν να χορηγούν τα αυτοδιαγνωστικά tests κατά την διάρκεια των διημερεύσεων και διανυκτερεύσεων, διότι η λειτουργία τους αφορά την κάλυψη έκτακτων αναγκών των ασθενών.

Η πλατφόρμα διάθεσης των Self-tests θα είναι κλειστή κάθε Σάββατο από τις 20:00 έως και Δευτέρα στις 8:00π.μ.

Ειδικά για τις ημέρες του Πάσχα, η πλατφόρμα θα μείνει κλειστή από το Μ. Σάββατο στις 20:00 έως και την Τετάρτη 5 Μαΐου στις 8:00 π.μ.»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή