ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσωρινά κρατούμενος ο Μένιος Φουρθιώτης

Με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

Προσωρινά κρατούμενος ο Μένιος Φουρθιώτης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης και δύο από τους τρεις συγκατηγορουμένους του για την οργάνωση των επιθέσεων σε βάρος του σπιτιού του στον Διόνυσο.

Ο Μένιος Φουρθιώτης που αντιμετωπίζει σωρεία κατηγοριών σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος, μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ενώ ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του.

Οι κατηγορίες εναντίον του αφορούσαν στο ότι ο Φουρθιώτης οργάνωσε δύο επιθέσεις εναντίον του σπιτιού του (μετείχαν οι δύο συγκατηγορούμενοί του) προκειμένου να πείσει τις αρχές, ότι κινδύνευε για να επανέλθει η απόφαση από την Ελληνική Αστυνομία για την φρούρηση του ιδίου και της οικίας του.

Ο Φουρθιώτης που είναι αντιμέτωπος πρωτίστως με κατηγορίες ως ηθικός αυτουργός των επιθέσεων (μία με πυροβολισμούς και μία έκρηξη) κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, όπως και οι δύο συγκατηγορούμενοι του, που ήταν οι φυσικοί αυτουργοί των επιθέσων, ενώ ενεπλάκησαν τυχαία και σε συμπλοκή με ομάδα αστυνομικών της ΔΙΑΣ.