ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Τίτλους τέλους βάζει η δημοφιλής εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον παρουσιαστή της Σπύρο Παπαδόπουλο να τονίζει πως μετά από 17 χρόνια είναι η σωστή στιγμή να περάσει η εκπομπή «στην ιστορία».

Σε ανάρτησή του στο instangram ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι «αυτό το καράβι που όλα αυτά τα χρόνια μας ταξίδεψε -και πού δε μας πήγε!- ήρθε η ώρα να…δέσει! Γιατί όσο καλό κι ανθεκτικό να είναι ένα σκαρί, στο τέλος πάντα η θάλασσα νικάει! Με λίγα λόγια, αγαπημένοι μου “Έλληνες απανταχού”, νομίζω ότι είναι η σωστή στιγμή το «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ» να περάσει στην ιστορία. Ελπίζω, όχι και στη λήθη!».

«Ευχαριστώ από καρδιάς όοοολους τους τραγουδιστές, τους μουσικούς, τους χορευτές, τους προσκεκλημένους, τους τεχνικούς, τους συνεργάτες που μαζί φτιάξαμε τόσα ωραία πράγματα και βέβαια ένα ξεχωριστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην αγαπημένη μου Βίκυ! Ταύτα και μένω, διότι δεν μπορώ τους αποχωρισμούς! Δε θα χαθούμε! Υ.Γ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά θέλω να μοιραστώ το απωθημένο μου για καλλιτέχνες που αγαπώ και που για διαφόρους λόγους δεν κάναμε εκπομπή μαζί τους….την Χαρούλα Αλεξίου, τους Active member, τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Φοίβο Δεληβοριά, την Ματούλα Ζαμάνη, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, την Μαρινέλλα, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Δήμο Μούτση, τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Νίκο Ξυδάκη!», σημείωσε.

View this post on Instagram

A post shared by Spiros Papadopoulos (@spiros_papadopoulos_official)