Ανοιχτά από 14 Μαΐου τα μουσεία και από 21 Μαΐου τα θερινά σινεμά εισηγούνται οι ειδικοί – Ακολουθούν θέατρα και συναυλίες

Ανοιχτά από 14 Μαΐου τα μουσεία και από 21 Μαΐου τα θερινά σινεμά εισηγούνται οι ειδικοί – Ακολουθούν θέατρα και συναυλίες

Θετική στο άνοιγμα μουσείων, θερινών κινηματογράφων και θεάτρων εντός του μήνα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή λοιμωξιολόγων

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θετική στο άνοιγμα μουσείων, θερινών κινηματογράφων και θεάτρων εντός του μήνα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή λοιμωξιολόγων.

Οι εμπειρογνώμονες εισηγούνται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άνοιγμα των μουσείων μαζί με τον τουρισμό, στις 14 Μαΐου.

⇒ Διαβάστε επίσης: Οι δραστηριότητες που επαναλειτουργούν τις επόμενες ημέρες

Μία εβδομάδα αργότερα, στις 21 Μαΐου, οι λοιμωξιολόγοι εισηγούνται να ανοίξουν τα θερινά σινεμά.

Σε ό,τι αφορά τα θέατρα, αλλά και τις συναυλίες, ως ημερομηνία προτείνεται η 28η Μαΐου.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβερνητική πρόταση για άνοιγμα του πολιτισμού περιλάμβανε τις παραπάνω ημερομηνίες.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Άρση μέτρων: Οι ημερομηνίες-κλειδιά που ανοίγουν την πόρτα εξόδου από το lockdown

Σημειώνεται ότι για όλες τις παραπάνω δραστηριότητες, θα ισχύουν αυστηρά μέτρα προστασίας, μεταξύ των οποίων η υποχρεωτική χρήση μάσκας, ο περιορισμένος αριθμός ατόμων που θα μπορεί να βρίσκεται στους συγκεκριμένους χώρους, αλλά και η τήρηση αποστάσεων ασφαλείας. 

Σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους στους χώρους του πολιτισμού αναμένεται να ισχύουν όλα τα μέτρα προστασίας κατά της Covid όπως η χρήση μάσκας και η διενέργεια self-tests.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή