Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Δεν έχει περάσει ακόμα το πρώτο σοκ»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Δεν έχει περάσει ακόμα το πρώτο σοκ»

«Κατάλαβα ότι η Καρολάιν ήταν νεκρή όταν με έλυσαν οι αστυνομικοί», λέει ο σύζυγος

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν έχει περάσει το πρώτο σοκ»: Αυτή ήταν η αντανακλαστική αντίδραση του 32χρονου άνδρα στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων έξω από την οικία του στα Γλυκά Νερά, όπου τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης έγινε μάρτυρας της αιματηρής ληστείας που στοίχισε τη ζωή στην 20χρονη σύζυγό του.

Ο άνδρας επέστρεψε στο σπίτι του, το μεσημέρι της Πέμπτης, και βρέθηκε αντιμέτωπος με σειρά ερωτήσεων από τα τηλεοπτικά ΜΜΕ που βρίσκονταν επί τόπου.

Παρά την συντριβή του, απάντησε σύντομα, αποκαλύπτοντας ότι όσο ήταν δεμένος δεν γνώριζε ότι η 20χρονη Καρολάιν είναι νεκρή, κάτι που αντιλήφθηκε όταν τον έλυσαν οι αστυνομικοί.

«Μας έδεσαν και από εκείνο το σημείο και μετά τους είχαμε πει ήδη που είναι και τα χρήματα, από εκεί και μετά δεν ξέρω. Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν ήρθαν οι αστυνόμοι και με έλυσαν. Η κόρη μου ευτυχώς είναι καλά. Όποιος γνωρίζει κάτι είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει», τόνισε.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Δεν έχει περάσει ακόμα το πρώτο σοκ»-1

Στη συνέχεια τόνισε: «Αυτή τη στιγμή είναι 10, 15, 20 άτομα στο δρόμο και ψάχνουν. Δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, τώρα που μιλάμε, τις 3 τελευταίες μέρες ήμασταν όλοι μαζί, δουλεύουν όλη μέρα, όλο το βράδυ, όλη μέρα. Η αστυνομία, το Ανθρωποκτονιών. Αυτό ξέρω, είναι συνέχεια σε επικοινωνία μαζί μου όσο έχω μπορέσει να τους βοηθήσω, αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει, θα τους βρουν τα παιδιά αυτά».

Ερωτηθείς σχετικά, απάντησε ότι το 11 μηνών κοριτσάκι του είναι καλά στην υγεία του. «Η κορούλα μου ευτυχώς δεν έχει χτυπήσει, πήγε στο νοσοκομείο προληπτικά και ευτυχώς είναι καλά», ανέφερε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή