Νέα αναβολή στη δίκη του 22χρονου επιδειξία της Νέας Σμύρνης

Νέα αναβολή στη δίκη του 22χρονου επιδειξία της Νέας Σμύρνης

Αποσύρθηκε η υπόθεση από το Αυτόφωρο λόγω των μέτρων για την πανδημία

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτός πινακίου των υποθέσεων που θα εκδικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο έμεινε η δίκη του 22χρονου επιδειξία, καθώς τα μέτρα για τον κορωνοϊό επιβάλλουν τη διεξαγωγή δικών που αφορούν μόνο κρατούμενους κατηγορούμενους.

Η δίκη για την υπόθεση, που είχε οριστεί για σήμερα μετά από αναβολή, αποσύρθηκε από το πινάκιο και η διεξαγωγή της θα οριστεί σε άλλο χρόνο.

Ο 22χρονος φοιτητής κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αδίκημα που – σύμφωνα με τη δικογραφία – στρέφεται κατά τεσσάρων γυναικών, με τελευταίο περιστατικό αυτό που έλαβε χώρα στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Τετάρτης 5 Μαϊου.

Σε βάρος του 22χρονου, ωστόσο, έχει σχηματιστεί και δεύτερη δικογραφία μετά από καταγγελία συνομήλικής του για κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος.

Ο φοιτητής έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις στις αστυνομικές Αρχές, που με εισαγγελική εντολή ερευνούν την υπόθεση, ως ύποπτος για απόπειρα βιασμού.

Η υπόθεση αφορά περιστατικό που συνέβη τον Αύγουστο του 2020 στην είσοδο της πολυκατοικίας που μένει η καταγγέλουσα, για το οποίο είχε σχηματιστεί δικογραφία κατά αγνώστου δράστη μετά από καταγγελία της παθούσας. Η 22χρονη αναγνώρισε τον καταγγελόμενο μετά το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή