Δολοφονία στη Μακρυνίτσα: Πρόταση Εισαγγελέα για επιμέλεια του παιδιού στη γιαγιά και στον παππού

Δολοφονία στη Μακρυνίτσα: Πρόταση Εισαγγελέα για επιμέλεια του παιδιού στη γιαγιά και στον παππού

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να ανατεθεί στη γιαγιά και στον παππού η επιμέλεια του μικρού παιδιού, που η μητέρα του δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στη Μακρυνίτσα Βόλου, πρότεινε η Εισαγγελία Ανηλίκων.

Αναλυτικότερα, μετά τη διενέργεια κοινωνικής έρευνας, η Εισαγγελία κατέληξε στην πρόταση να αναλάβουν οριστικά την επιμέλεια του παιδιού οι γονείς της δολοφονημένης μητέρας του, με παράλληλη αφαίρεση της επιμέλειας από τον πατέρα του.

Το Πρωτοδικείο Βόλου αναμένεται να συνεδριάσει και να αποφασίσει την ανάθεση της επιμέλειας του 2,5 ετών παιδιού στους γονείς της 28χρονης, μετά την πρόταση, που έχει ως γνώμωνα τις καλύτερες, δυνατές συνθήκες για να μεγαλώσει το παιδί. 

Διαβάστε επίσης⇒ «Δεν θυμάμαι τι έκανα» δήλωσε ο δράστης του διπλού φονικού

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του παιδιού έχασε τη ζωή της, μετά από θανάσιμα μαχαιρώματα που έλαβε από τον εν διαστάσει σύζυγό της και πατέρα του παιδιού.

Ο δράστης είχε εισβάλει στο πατρικό σπίτι της κοπέλας και σκότωσε την ίδια και τον 30χρονο αδερφό της, μπροστά στα μάτια της μητέρας τους, αφού πρώτα είχε τραυματίσει και την ίδια ελαφρά. 

Στην συνέχεια, ο 32χρονος συνελήφθη και έχει προφυλακιστεί στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή