Θεσσαλονίκη: Δύτες της ΕΜΑΚ συμμετέχουν στις έρευνες για εντοπισμό 43χρονου ψαρά

Θεσσαλονίκη: Δύτες της ΕΜΑΚ συμμετέχουν στις έρευνες για εντοπισμό 43χρονου ψαρά

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 43χρονου ψαρά που αγνοείται από χθες το απόγευμα, όταν ανατράπηκε το αλιευτικό του σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή του Στρυμονικού κόλπου.

Στις έρευνες συμμετέχουν από νωρίς το πρωί και δύτες της ομάδας διασώσεων της 2ης ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης, με τον διοικητή της Δημήτρη Καρασαββίδη, να επισημαίνει στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ πως «αναχώρησαν τέσσερις δύτες της ομάδας υποβρυχίων διασώσεων, με όχημα και το σκάφος για τον εντοπισμό του».

Ο ίδιος διευκρίνισε πως, «εάν χρειαστεί, έχουν τον εξοπλισμό να βουτήξουν στη θάλασσα προκειμένου να τον εντοπίσουν. Μπορεί οι ελπίδες όσο περνούν οι ώρες να μειώνονται, ωστόσο πάντα υπάρχει η ελπίδα να εντοπιστεί σώος».

«Στην περιοχή υπάρχουν πολλά θαλάσσια ρεύματα, καθώς στο σημείο είναι οι εκβολές του Στρυμόνα ποταμού», όπως είπε ο διοικητής της 2ης ΕΜΑΚ και εξήγησε πως «υπάρχει περίπτωση να έχει βγει το σκάφος ανοιχτά στο πέλαγος. Γι’ αυτό τον λόγο συμμετέχουν και άλλα σκάφη από το λιμενικό και από ιδιώτες που έχουν κληθεί να συμβάλουν στις έρευνες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή