Αθανάσιος Λασκαρίδης: Δεν συμμερίζομαι τις δηλώσεις του αδελφού μου

Αθανάσιος Λασκαρίδης: Δεν συμμερίζομαι τις δηλώσεις του αδελφού μου

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως προσωπικές χαρακτηρίζει τις απόψεις του αδελφού του Παναγιώτη, ο εφοπλιστής Αθανάσιος Λασκαρίδης, υπογραμμίζοντας πως όχι μόνο δεν τις συμμερίζεται, αλλά τον βρίσκουν εκ διαμέτρου αντίθετο.

Αναλυτικά η δήλωση του Αθανάσιου Λασκαρίδη:

«Αναφορικά με τον πρόσφατα δημιουργηθέντα θόρυβο σχετικά με τις δηλώσεις του αδελφού μου Παναγιώτη Λασκαρίδη σε συνέντευξη του στο European Investigative Collaboration, επιθυμώ να δηλώσω ότι αυτές είναι προσωπικές του απόψεις τις οποίες όχι μόνο δεν συμμερίζομαι, αλλά με βρίσκουν εκ διαμέτρου αντίθετο.

Η Ελληνική Ναυτιλία οφείλει την μετεωρική άνοδο και εξαιρετική επιτυχία της από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά, κατά κύριο λόγο, στην προστασία και υποστήριξη που επέδειξαν όλες ανεξαιρέτως οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις προς αυτήν.

Κάθε άλλος σχολιασμός εκ μέρους μου για το θέμα αυτό περιττεύει.

Λονδίνο, 24 Μαΐου 2021».

Σημειώνεται πως τις τελευταίες ημέρες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου κάποιες δηλώσεις του Παναγιώτη Λασκαρίδη, στο ντοκιμαντέρ του οργανισμού EIC (European Investigative Collaboration) με τίτλο «Black Trail», σύμφωνα με τις οποίες έβαλλε κατά των ελληνικών κυβερνήσεων και του πρωθυπουργικού αξιώματος, με τον ίδιο -ωστόσο- να χαρακτηρίζει κατασκευασμένο και μονταρισμένο το ρεπορτάζ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή