Πελώνη: Έτοιμη η Ελλάδα για το ψηφιακό πιστοποιητικό

Πελώνη: Έτοιμη η Ελλάδα για το ψηφιακό πιστοποιητικό

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ετοιμότητα της Ελλάδας για το ψηφιακό πιστοποιητικό επεσήμανε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, σημειώνοντας πως σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες πριν από την επίσημη εφαρμογή του την 1η Ιουλίου.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η κ. Πελώνη τόνισε ότι υπάρχει συντονισμός με τις χώρες μέλη της Ε.Ε. σε τεχνικό και νομοθετικό επίπεδο προκείμενου να είναι δια-λειτουργικό.

Παράλληλα, ανέφερε ότι το ψηφιακό πιστοποιητικό αποτελεί εργαλείο διευκόλυνσης και ενθάρρυνσης για όσους θέλουν να ταξιδέψουν.

Σχετικά με τους εμβολιασμούς, η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε σήμερα άνοιξε η πλατφόρμα της ομάδας 35-39 ετών και για τα τέσσερα εμβόλια και πρόσθεσε πως θα ανοίξει στη συνεχεία και η επόμενη ηλικιακή ομάδα. «Ευελπιστούμε εντός Ιουνίου να ανοίξει η πλατφόρμα για όλες τις ηλικιακές ομάδες, και για τους 18 άνω», τόνισε η κ. Πελώνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή