Πιερία: Σώες ανασύρθηκαν μητέρα και κόρη που έπεσαν με αυτοκίνητο σε χαράδρα

Πιερία: Σώες ανασύρθηκαν μητέρα και κόρη που έπεσαν με αυτοκίνητο σε χαράδρα

Τα ίχνη των δύο γυναικών αναζητούνταν τις τελευταίες ώρες

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σώες ανασύρθηκαν από χαράδρα δεκάδων μέτρων όπου έπεσαν με το αυτοκίνητό τους στην Πιερία, δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη, τα ίχνη των οποίων αναζητούνταν τις τελευταίες ώρες.

Ύστερα από μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας οι δύο γυναίκες ανασύρθηκαν έχοντας τις αισθήσεις τους και διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Η επιχείρηση στήθηκε στο 24ο χλμ. της επαρχιακής οδού Κατερίνης – Ελασσόνας, σημείο, όπου, σύμφωνα με την Αστυνομία, φαίνεται να «έφυγε», υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και άγνωστο πότε, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η 51 ετών μητέρα και η 36χρονη κόρη της.

Καθώς οι δύο γυναίκες δεν είχαν δώσει για αρκετές ώρες σημεία ζωής, δηλώθηκε η εξαφάνισή τους στο Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά της Θεσσαλονίκης από την αδελφή της 51χρονης. Έκτοτε ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους.

Επειδή το τελευταίο στίγμα των κινητών τους τηλεφώνων εξέπεμψε στην Πιερία, οι αστυνομικές αρχές εντατικοποίησαν στον νομό τις έρευνές τους.

Τελικά το αυτοκίνητο εντοπίστηκε λίγο πριν από τη 1 το μεσημέρι σε δύσβατη περιοχή και για τον απεγκλωβισμό και κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τη συνδρομή ανδρών της 2ης ΕΜΑΚ.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, οι δύο γυναίκες ανασύρθηκαν από σημείο της χαράδρας, το βάθος της οποίας φτάνει τα 400 μέτρα.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή