Καιρός: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Καιρός: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Αναμένονται βροχές και καταιγίδες

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού προβλέπεται στη βόρεια Ελλάδα από σήμερα Πέμπτη (27-05-2021) το απόγευμα, με βροχές και ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά, έντονα φαινόμενα προβλέπονται:

1. Αρχικά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία, με εξασθένηση τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (28-05-2021).

2. Εκ νέου, από τις προμεσημβρινές ώρες μέχρι αργά το απόγευμα της Παρασκευής (28-05-2021), στα ανατολικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, στην ανατολική Μακεδονία, καθώς και στη Θράκη.

Πρόγνωση από το meteo

Αστάθεια του καιρού αναμένεται να εκδηλωθεί σήμερα, κυρίως τις θερμές ώρες της μέρας, στα βόρεια και πιθανώς στα κεντρικά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, οι λίγες νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά βαθμιαία θα πυκνώσουν και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Μακεδονία, στη Θράκη, στα βόρεια τμήματα της Ηπείρου, καθώς επίσης και στα ορεινά κυρίως τμήματα της Θεσσαλίας και πιθανώς της Κεντρικής Στερεάς. [Διαβάστε]

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή