ΕΛ.ΑΣ.: 1.936 πορείες το τελευταίο 3μηνο – Στο 9,9% η διακοπή της κυκλοφορίας

ΕΛ.ΑΣ.: 1.936 πορείες το τελευταίο 3μηνο – Στο 9,9% η διακοπή της κυκλοφορίας

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόλις στο 9,9% των διαδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν από τον Φεβρουάριο μέχρι χθες διεκόπη η κυκλοφορία των αυτοκινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της επικράτειας, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας

Σύμφωνα με απολογιστικά στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν και αφορούν το διάστημα Φεβρουαρίου – Μαΐου, πραγματοποιήθηκαν πανελλαδικά 1.936 συναθροίσεις και από αυτές η κυκλοφορία διεκόπη στις 193.

Συγκεκριμένα στην Αττική διοργανώθηκαν 503 διαδηλώσεις, με την κυκλοφορία των οχημάτων να διακόπτεται στις 50 από αυτές, ποσοστό δηλαδή 9,94%. Σε όλες τις υπόλοιπες, οι διαδηλωτές είτε δεν κινήθηκαν επί του οδοστρώματος είτε κατέλαβαν μία μόνο λωρίδα κυκλοφορίας. 

Στη Θεσσαλονίκη το ποσοστό διαμορφώνεται στο 32,9%. Από την 28η Φεβρουαρίου μέχρι την 30η Μαΐου στη συμπρωτεύουσα έγιναν 234 διαδηλώσεις. Στις 77 από αυτές πραγματοποιήθηκε διακοπή της κυκλοφορίας. 

ΕΛ.ΑΣ.: 1.936 πορείες το τελευταίο 3μηνο – Στο 9,9% η διακοπή της κυκλοφορίας-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή