Δολοφονία στη Βάρη: Τουλάχιστον δέκα σφαίρες από καλάσνικοφ δέχθηκε ο 39χρονος πυγμάχος

Δολοφονία στη Βάρη: Τουλάχιστον δέκα σφαίρες από καλάσνικοφ δέχθηκε ο 39χρονος πυγμάχος

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τουλάχιστον δέκα πυροβολισμούς δέχθηκε ο 39χρονος πρώην πυγμάχος, που έπεσε νεκρός το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή της Βάρης, με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας

Οι μέχρι τώρα ενδείξεις και οι εκτιμήσεις των αρχών παραπέμπουν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Το θύμα προπονούνταν σε υπαίθριο στίβο αθλητικού συλλόγου που βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στη Βάρη.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στη Βάρη: Ποιος ήταν ο πυγμάχος που έπεσε νεκρός

Κατά πληροφορίες, πήγε να πάρει κάτι από το αυτοκίνητό του και ενώ βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού, ένα γκρι τζιπ τον πλησίασε και ένας εκ των επιβατών άνοιξε πυρ εναντίον του με καλάσνικοφ. Στο σημείο εντοπίστηκαν τουλάχιστον 14 κάλυκες. 

Ήταν γνωστός αθλητής της πυγμαχίας, ενώ εργαζόταν ως πορτιέρης σε γνωστά καταστήματα και νυχτερινά κέντρα, καθώς και σε ομάδες ασφαλείας επιχειρηματιών. 

Εις βάρος του 39χρονου, το 2015 είχε σχηματιστεί δικογραφία από το Τμήμα Εκβιαστών για συμμετοχή σε ομάδα μπράβων, υπόθεση για την οποία είχε αθωωθεί, ενώ παλαιότερα είχε εμπλακεί σε ποινικές υποθέσεις, για τις οποίες είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης. 

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο εβδομάδες είχε δολοφονηθεί πρώην πυγμάχος και στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, έξω από καντίνα. Η ΕΛ.ΑΣ. είχε αποδώσει και το εν λόγω περιστατικό σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή