ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία στα Σεπόλια: Στόχος επιθέσεων άλλες τρεις φορές ο 32χρονος που εκτελέστηκε

Σεσημασμένος κακοποιός το θύμα, που είχε εκτίσει ποινές κάθειρξης

Δολοφονία στα Σεπόλια: Στόχος επιθέσεων άλλες τρεις φορές ο 32χρονος που εκτελέστηκε

Τρεις ακόμη εγκληματικές ενέργειες, μία πριν έντεκα χρόνια και δύο την τελευταία διετία, είχαν πραγματοποιηθεί εις βάρος του 32χρονου άνδρα που εκτελέστηκε χθες στα Σεπόλια, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν σεσημασμένος για βαριά αδικήματα.  

Συγκεκριμένα, στις 18 Απριλίου του 2009, άγνωστοι είχαν αποπειραθεί και πάλι να τον δολοφονήσουν με πυροβόλο όπλο στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε τραυματιστεί στην κοιλιά. 

Τον Μάιο του 2019 πάλι είχε δεχθεί πυρά από έναν άγνωστο στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης, τραυματιζόμενος στα πόδια και στα χέρια.

Τελευταία απόπειρα εις βάρος του είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Φεβρουάριο και πάλι στο κέντρο της Αθήνας, με δύο άτομα να τον πυροβολούν στο πόδι και στον ώμο. 

Ο 32χρονος, πάντως, είχε απασχολήσει στο παρελθόν αρκετές φορές τις αρχές, καθώς είχε εμπλακεί σε σοβαρές υποθέσεις, όντας σεσημασμένος για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, όπλα και ναρκωτικά.

Είχε δε εκτίσει ποινές κάθειρξης και τελευταία φορά είχε αποφυλακιστεί τον Οκτώβριο του 2017 από τις φυλακές του Κορυδαλλού.