Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με αναβολή ο 56χρονος που παρενόχλησε μαθήτρια

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με αναβολή ο 56χρονος που παρενόχλησε μαθήτρια

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελεύθερος αφέθηκε ο 56χρονος, ο οποίος καταγγέλθηκε από 16χρονη για παρενόχληση, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 56χρονος, ανέβαλε την υπόθεση για την Παρασκευή, επειδή απουσίαζαν από το ακροατήριο η ανήλικη και ο πατέρας της, μάρτυρες του κατηγορητηρίου. Ως εκ τούτου η κράτησή του ήρθη εκ του νόμου.

Είχε προηγηθεί, χθες, η πρώτη αναβολή την οποία ζήτησε ο κατηγορούμενος, αλλά το δικαστήριο, κάνοντας δεκτό το αίτημά του, αποφάσισε τη διατήρηση της κράτησής του.

Διαβάστε επίσης⇒ Συνελήφθη ο 56χρονος που παρενόχλησε 16χρονη μαθήτρια

Η 16χρονη μαθήτρια κατήγγειλε τον άνδρα πως παρενόχλησε, προτείνοντάς της να μπει στο αυτοκίνητό του για να τη μεταφέρει στον προορισμό της.

Ο 56χρονος, ο οποίος κατά δήλωσή του είναι καθηγητής σε Επαγγελματικό Λύκειο, αντιμετωπίζει δύο πλημμελήματα και συγκεκριμένα αυτά της απόπειρας παράνομης βίας και της απειλής.

Να σημειωθεί ότι έχει καταγγελθεί και από δύο 20χρονες κοπέλες για σεξουαλική παρενόχληση, τον προηγούμενο μήνα στην περιοχή των Πεύκων. Για αυτές τις δύο καταγγελίες σχηματίζεται ξεχωριστή δικογραφία στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που παρήγγειλε εισαγγελέας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή