Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ερωτηματικά από ΕΛ.ΑΣ. για την «ψυχολόγο»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ερωτηματικά από ΕΛ.ΑΣ. για την «ψυχολόγο»

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα διάσταση στις έρευνες για την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, προσθέτει το ζήτημα της γυναίκας η οποία αναφέρεται ως ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν.  

Μετά την επιστολή του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, ο οποίος της ζητεί να καταθέσει εντός δύο ημερών το πτυχίο ΑΕΙ της καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, και η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά το παρελθόν της.

Συγκεκριμένα στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται έγγραφο της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος», στην οποία φέρεται να ανήκε κατά το παρελθόν η «ψυχολόγος». Το έγγραφο, το οποίο αξιολογείται ως σημαντικό από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, φέρει ημερομηνία 17 Απριλίου του 2018 και αστυνομικές πηγές το χαρακτηρίζουν στην «Κ» ως «δεκτικό έρευνας»

Σε αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, επισημαίνεται πως έπειτα από έρευνα της εν λόγω αδελφότητας, αποδείχθηκε πως η “ψυχολόγος” είναι παντελώς άγνωστη στους Ιατρικούς Συλλόγους Ελλάδας και Ρουμανίας, προσθέτοντας πως είναι απόφοιτος ΤΕΙ με ειδίκευση μαίας. Τονίζεται ακόμη ότι παρείχε ιατρικές συμβουλές όλων των ειδικοτήτων, ενώ στερείτο του δικαιώματος της ακριβούς και πλήρους γνώσεως των θεμάτων αυτών, γεγονός που, όπως αναφέρεται, την καθιστούσε επικίνδυνη.

Παράλληλα, γνωστοποιείται η αποβολή της από την αδελφότητα, καθώς, όπως τονίζεται «παρέστησε ψευδώς σε όλους όσους συναναστρεφόταν μέσα στους κόλπους της «Μεγάλης Στοάς» ότι είναι ιατρός με ειδικότητα μαιευτήρα – γυναικολόγου, σπουδάσασα σε Πανεπιστήμιο της Ρουμανίας, το οποίο και κατονομάζει στο αναρτημένο βιογραφικό της και εις το οποίο εμφανίζει εαυτόν ως καθηγήτρια γενετικής του μεταπτυχιακού τμήματός τους. Επίσης, η συγκεκριμένη ψευδώς αναφέρει ότι έλαβε την ιατρική ειδίκευσή της εις το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών. Επίσης ψευδώς αναφέρει ότι υπηρέτησε σε νοσοκομείο της Χαλκίδος για την εκπλήρωση του αγροτικού της». 

Υπενθυμίζεται ότι η φερόμενη ως ψυχολόγος είχε καταθέσει στην αστυνομία σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης, ενώ εκτιμάται ότι λόγω της ιδιότητάς της, είχε πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με τη ζωή του ζευγαριού. 

Εξάλλου, ο σύζυγος της 20χρονης Κάρολαϊν είχε πει δημόσια ότι επισκέπτονταν μαζί την ψυχολόγο κουβεντιάζοντας μαζί της λεπτομέρειες που αφορούσαν στη ζωή και τις δραστηριότητές τους. 

Ένα από τα ερωτήματα άλλωστε που κλήθηκαν να απαντήσουν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών ήταν εάν οι δράστες γνώριζαν για το μεγάλο χρηματικό ποσό που βρισκόταν στο σπίτι ή εάν είχαν επιλέξει τυχαία να μπουν στη μεζονέτα της οικογένειας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή