Οι ακτοπλόοι προσφεύγουν κατά της νέας απεργίας της ΠΝΟ

Οι ακτοπλόοι προσφεύγουν κατά της νέας απεργίας της ΠΝΟ

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη πανελλαδική απεργία των ναυτεργατικών σωματείων της Πέμπτης 10 Ιουνίου

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει για την Πέμπτη 10 Ιουνίου τα ναυτεργατικά σωματεία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο, κατέθεσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ).

Η δικαστική προσφυγή, που στρέφεται εναντίον 12 ναυτεργατικών σωματείων εκτός των πορθείων, αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν υπήρξε ενημέρωση για την απεργιακή κινητοποίηση και δεν έχει οριστεί προσωπικό ασφαλείας.

Η συζήτησή της αναμένεται να διεξαχθεί αύριο το πρωί στο Πρωτοδικείο Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη απεργία στις 3/06 είχε κυρηχθεί παράνομη και στο λιμάνι του Πειραιά προκλήθηκε αναστάτωση στα πρωινά δρομολόγια και μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες, καθώς μέλη του ΠΕΝΕΝ απέκλεισαν την είσοδο πλοίου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή