ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκλημα στα Γλυκά Νέρα – «Ψυχολόγος» της Κάρολαιν: «Ουδέποτε δήλωσα ψυχολόγος»

«Τα μμε μου έδωσαν το τίτλο της ψυχολόγου» υποστήριξε στην κατάθεσή της η Ε.Μ -Εισαγγελική έρευνα για την δραστηριότητα της γυναίκας

Εγκλημα στα Γλυκά Νέρα –  «Ψυχολόγος» της Κάρολαιν: «Ουδέποτε δήλωσα ψυχολόγος»

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οδηγήθηκε το πρωί η φερόμενη ως ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, στις 11 Μαΐου, στα Γλυκά Νερά, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαθέτει πτυχίο ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η παρουσία της «ψυχολόγου» στη ΓΑΔΑ δεν αφορά την υπόθεση της δολοφονίας, αλλά αποκλειστικά το θέμα της άδειας άσκησης επαγγέλματος και για αυτό τον λόγο δεν εξετάζεται από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στην κατάθεση της στο Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, η Ε.Μ. έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις σχετικά με δημοσιεύματα που είχαν δοθεί στην δημοσιότητα.

Υποστήριξε ότι ουδέποτε εκείνη δήλωσε ψυχολόγος και πως πρόκειται για μία παρερμηνεία, την οποία απέδωσε στα μέσα ενημέρωσης, τα οποία λανθασμένα της έδωσαν το τίτλο της ψυχολόγου. 

Παράλληλα, η ίδια είπε πως έχει κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων με άδεια του επιμελητηρίου της Αθήνας και πως μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου παρείχε συμβουλές στο ζευγάρι, την Καρολάιν και τον σύζυγό της. 

Η ίδια πρόσθεσε πως μετά την δολοφονία της Καρολάιν απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στον σύζυγό της και από εκείνη την στιγμή και μετά είχε μόνο μια επικοινωνία μαζί του. 

Εισαγγελική έρευνα

Με αφορμή την υπόθεση της γυναίκας που εμφανίστηκε ως ψυχολόγος της 20χρονης, η Εισαγγελία Πρωτοδικών διενεργεί ποινική έρευνα, με αντικείμενο την επαγγελματική της δραστηριότητα.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα διαπιστωθεί αν η εν λόγω γυναίκα έχει τελέσει αδικήματα όπως αυτά της απάτης κατ’ εξακολούθηση, καθώς και αυτό της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.

Η υπό έρευνα γυναίκα, που τέθηκε στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας με βάση δικογραφία που απέστειλαν οι αστυνομικές αρχές, καταγγέλλεται από την πρόεδρο των Ελλήνων Ψυχολόγων Βασιλική Μπουκουβάλα, ότι δεν διαθέτει πτυχίο ψυχολογίας, ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Με πληροφορίες από skai.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ