Υπόθεση Novartis: Ακρόαση από τον υπουργό Δικαιοσύνης ζητά ο Ι. Αγγελής

Υπόθεση Novartis: Ακρόαση από τον υπουργό Δικαιοσύνης ζητά ο Ι. Αγγελής

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακρόαση από τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα ζητά με αίτησή του ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής, πριν κριθεί το μείζον για τον ίδιο ζήτημα της πειθαρχικής δίωξής του , που ζητά με το πολυσέλιδο πόρισμά του ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ Μιχάλης Πικραμένος, ο οποίος διενήργησε τη σχετική έρευνα.

⇒ Διαβάστε επίσης: Ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος κατά του αντεισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός αποδίδει την όλη ποινική και πειθαρχική διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη στις αναφορές που ο ίδιος είχε καταθέσει καταγγέλλοντας τα περί σκευωρίας σε βάρος  πολιτικών προσώπων στην υπόθεση της Novartis ,με αποτέλεσμα τώρα, όπως επισημαίνει  “η ζωή μου τόσο η προσωπική όσο και η επαγγελματική έχει μετατραπεί σε μια ανυπόφορη και διαρκή κόλαση”.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κ. Αγγελής  χαρακτηριστικό της εμφανέστατης διάστασης του κομματικού χαρακτήρα της εναντίον του παραγγελίας για πειθαρχική έρευνα, αποτελεί το γεγονός ότι, και οι τρεις παραγγελίες δόθηκαν «εντός κλίματος έντονης κομματικής αντιπαράθεσης για την υπόθεση NOVARTIS» και εντός έντονης προεκλογικής περιόδου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή