Υπόθεση Κορφιάτη: Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι επτά προσαγωγές – Τα νέα στοιχεία

Υπόθεση Κορφιάτη: Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι επτά προσαγωγές – Τα νέα στοιχεία

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε συλλήψεις έχουν μετατραπεί οι επτά προσαγωγές για την υπόθεση Κορφιάτη, καθώς μετά την υποβολή δικογραφίας από το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας στην Εισαγγελία Ζακύνθου εκδόθηκαν σχετικά εντάλματα.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ζακύνθου για την εξιχνίαση της υπόθεσης ανθρωποκτονίας της 37χρονης ξενοδόχου Χριστίνας Κλουτσινιώτη και τον σοβαρό τραυματισμό του συζύγου της, Διονύση Κορφιάτη τον Ιούνιο του 2020 στη Ζάκυνθο.

Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος τότε είχε τραυματιστεί, πριν εν τέλει εκτελεστεί και ο ίδιος τον περασμένο μήνα, μέσα σε γραφείο στο κέντρο της Ζακύνθου.

Ένας όγδοος κατηγορούμενος που τυγχάνει πρώην αστυνομικός βρίσκεται κρατούμενος στη φυλακή καθώς συνελήφθη -μετά το φόνο της συζύγου του Κορφιάτη τον Ιούνιο του 2020- για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ τη δεκάδα των κατηγορουμένων συμπληρώνουν μια γυναίκα μόνιμη κάτοικος Ζακύνθου και ένας εφοπλιστής. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ένα σκάφος και ένα θωρακισμένο όχημα που του ανήκουν χρησιμοποιήθηκαν στο σχέδιο επίθεσης κατά του Κορφιάτη και της συζύγου του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή