Πυροβολισμοί και τραυματίες στη Θήβα

Πυροβολισμοί και τραυματίες στη Θήβα

Τέσσερις γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο - Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών ανδρών, ενώ αναζητούνται ακόμη πέντε

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την άμεση κινητοποίηση και πραγματοποίηση οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας προκάλεσε περιστατικό ανταλλαγής πυροβολισμών την Πέμπτη το πρωί, στον οικισμό Πυρί της Οήβας.

Τέσσερις γυναίκες (η μία ανήλικη) και ένας ανήλικος, τραυματίστηκαν ελαφρά από σκάγια κυνηγετικού όπλου και διακομίσθηκαν σε Νοσοκομείο της περιοχής, για παροχή ιατρικής φροντίδας.

Διενεργήθηκαν εκτεταμένες και συντονισμένες έρευνες και αναζητήσεις, από πολυάριθμες αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών ημεδαπών (ο ένας ανήλικος), ενώ αναζητούνται για να συλληφθούν ακόμη πέντε που εμπλέκονται στο περιστατικό.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή